Wat wij doen

De inzet van communicatie versterkt de kracht van jouw organisatie. Benadrukt jouw verhaal op een overtuigende manier. Nummer zeven communicatie denkt met je mee, schrijft, ontwerpt en begeleidt.

Strategie

Waar wil je als organisatie naartoe en hoe verhoudt zich dit tot wie je bent en waar je voor staat? Met prikkelende vragen halen we deze essentiële basis naar boven en maken vervolgens de vertaalslag naar communicatiedoelstellingen, strategie en inzet van communicatiemiddelen. Het resultaat is een compact en actiegericht plan zodat je direct aan de slag kunt. Tijdens de uitvoering van dit plan blijven we betrokken en sturen bij waar nodig.

Realisatie

Vanuit een stevig concept realiseren we communicatiemiddelen. Zo zetten we campagnes op en ontwikkelen we allerhande communicatiemiddelen. Van magazines en jaarverslagen tot brochures, webteksten, nieuwsbrieven en verpakkingen. Hierbij verzorgen we het grafisch ontwerp, de tekst en de projectbegeleiding.

Tekst

Je boodschap verwoorden we in een pakkende tekst zodat je jouw doelgroep aanspreekt en motiveert. Is de tekst al geschreven maar mag die nog wat scherper? We redigeren de tekst graag voor je.

Grafisch ontwerp

Een goed grafisch ontwerp visualiseert waar je als organisatie voor staat. Met opvallende of juist subtiele kleuren, beelden en vormen. Tekst en vormgeving versterken elkaar als ze een samenhangend geheel vormen. Daarom zorgen we er altijd voor dat ontwerp en tekst naadloos op elkaar aansluiten.

Coördinatie

De realisatie van communicatie vraagt om coördinatie. Om het maken en volgen van een planning. Om het hebben van een aanspreekpunt voor de betrokken (interne en externe) partijen. Om het plannen en houden van overleggen. Om (tussentijds) afstemmen en het bijsturen van elkaars verwachtingen. We begeleiden projecten van begin tot eind zodat het project soepel verloopt en het gewenste resultaat oplevert.